4 Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen jan-apr 2019

4 Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen!

De traditie om een hele dag ‘lekker lang’ te kunnen schilderen, boetseren en beeldhouwen is niet meer weg te denken. De stappen die je in je werk maakt zijn zo groot als je even helemaal kan onderdompelen in het atelier. Voor sommigen een uitkomst als ze in de overvolle week niet aan ‘extra-tijd’ voor zichzelf toekomen en juist deze dag zo een uitkomst blijkt te zijn. Beginnend schilder en beeldhouwer zijn net zo welkom als gevorderden, iedereen wordt individueel begeleid.

 

4 Zaterdagen, waarin je kunt beeldhouwen in steen of hout, eindelijk eens een groot canvasdoek kan schilderen, de tijd hebt om een beeld in klei te maken of eens een hele nieuwe techniek uit te proberen. Ik noem maar een voorbeeld, maar er is veel meer mogelijk.

Je hoeft niet met alle 4 de zaterdagen mee te doen, je kan ook gerust met 1 dag mee doen!

De ochtenden starten om 9.30 uur. Rond 13 uur is er een uitgebreide lunch, waarna er weer tot 17 uur gewerkt wordt. Je hoeft niet aan de reguliere cursussen deel te nemen om mee te doen, ook hoef je niet aan alle 4 de dagen mee te doen. Voor de workshopdagen geldt een minimum van 6 deelnemers.

Kosten:

voor 1 dag €72,50, voor 4 dagen  €67,50 per dag

De kosten zijn inclusief lunch, gebruik gereedschap, mediums, penselen en exclusief materiaal (canvas, klei, steen) en stoken keramiekoven. Een volle oven kost €20, maar deze is vulbaar en deelbaar door meerderen.

Wanneer?

Zaterdag 19 januari

Zaterdag 16 februari

Zaterdag 16 maart

Zaterdag 13 april