4 Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen sept-dec 2019

4 Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen!

 

Tot mijn spijt zijn alle zaterdagen vol……. Stuur me wél een mail om de nieuwsbrief te ontvangen, dan ben je rond half december direct op de hoogte van de nieuwe data! Schrijf je snel in, want de dagen zijn heel erg in trek.

 

De traditie om een hele dag ‘lekker lang’ te kunnen schilderen, boetseren en beeldhouwen is niet meer weg te denken. De stappen die je in je werk maakt zijn zo groot als je even helemaal kan onderdompelen in het atelier. Voor sommigen een uitkomst als ze in de overvolle week niet aan ‘extra-tijd’ voor zichzelf toekomen en juist deze dag zo een uitkomst blijkt te zijn. Beginnend schilder en beeldhouwer zijn net zo welkom als gevorderden, iedereen wordt individueel begeleid.

 

4 Zaterdagen, waarin je kunt beeldhouwen in steen of hout, eindelijk eens een groot canvasdoek kan schilderen, de tijd hebt om een beeld in klei te maken of eens een hele nieuwe techniek uit te proberen. Ik noem maar een voorbeeld, maar er is veel meer mogelijk.

Je hoeft niet met alle 4 de zaterdagen mee te doen, je kan ook gerust met 1 dag mee doen!

De ochtenden starten om 9.30 uur. Rond 13.30 uur is er een uitgebreide lunch, waarna er weer tot 17 uur gewerkt wordt. We sluiten de dag uiteraard met een goed glas wijn af! Wacht niet te lang met inschrijven, want deze dagen zijn erg snel volgeboekt!

Kosten:

voor 1 dag €72,50 en voor 4 dagen  €67,50 per dag

De kosten zijn inclusief lunch en lekkers, gebruik gereedschap, mediums, penselen en exclusief materiaal (canvas, klei, steen) en stoken keramiekoven. Een volle oven kost €20, maar deze is vulbaar en deelbaar door meerderen.

Wanneer?

Zaterdag 7 september

Zaterdag 5 oktober

Zaterdag 2 november

Zaterdag 7 december

Aanmelden zaterdagworkshops beeldhouwen, boetseren en schilderen, sept-dec 2019

    Zaterdag van 9.30-17.00 uur. Kosten voor 1 workshops €72,50 Kosten voor 4 workshops €67,50 per keer