Atelier Mooi Werk gaat verhuizen!

Atelier Mooi Werk gaat verhuizen!

Het roer gaat om in 2023…….de stad uit en naar het platteland! Een enorme stap, na 20 jaar in deze oase gewoond te hebben, ga ik de stad verlaten. Een paar leerlingen komen al 16 jaar bij me, sommigen zijn gegaan en kwamen steeds weer terug, nieuwe leerlingen waarmee het direct al zo heerlijk werken is, maar toch, de kogel is door de kerk. Heel jammer voor zoveel mensen die al lang trouw op de wachtlijst staan en dus geen plekje hebben kunnen bemachtigen.

Dit lopende seizoen zal voorlopig de laatste zijn. Ik hoop rond de zomer een nieuwe plek gevonden te hebben. Mijn droom is om richtig ‘het land van Maas en Waal’ te gaan. Naar de uiterwaarden en relatief dichtbij Den Haag. Zo hoop ik het komende jaar me te gaan installeren op een nieuwe plek en daar opnieuw de deuren te gaan openen. Waarschijnlijk in een andere vorm, meer clusters en workshops, maar, ik ga niet op de zaken vooruit lopen. Het borrelt in de lucht en er zal een mooi plan uit gaan komen. Ik zal op de website uiteraard de ontwikkelingen delen.

 

Voor nu kan ik alleen maar dankbaar zijn met alle trouwe leerlingen die wekelijks met zoveel plezier bij me geweest zijn en nog steeds komen. Geweldig!