Twee cursusweken beeldhouwen en schilderen in Noord-Frankrijk in 2024

Plannen voor de komende zomer!

Beeldhouwen en schilderen in Noord Frankrijk,

 ruimte en rust alom

 

Zomer 2024 is traditiegetrouw de beeldhouw- en schilderweek in Noord Frankrijk. Lange dagen wordt er in het buitenatelier en tuin gewerkt. Schilders, beeldhouwers (steen en hout), boetseerders, papierscheppers, er is ruimte genoeg om heerlijk aan de slag te gaan. De ochtend start met een heerlijk ontbijt, waarna er gewerkt wordt van 9.30-13 u. Een uitgebreide gezonde lunch voedt de innerlijke mens, na een rustpauze gaat iedereen (facultatief) weer aan de slag van 14-17 uur. En uiteraard, daarna borrel en een heerlijke dis.

Voor wie wilt wandelen, fietsen, zwemmen, kuieren door de velden, liggen in de hangmat, een oase is gegarandeerd.

Logies en heerlijke (vegetarische) maaltijden worden ter plaatse in de boerderij verzorgd.

Inschrijving gaat op volgorde, er kunnen maximaal 8 mensen mee. Er zijn 2 en 3 persoons kamers en mogelijkheid om te kamperen. Na inschrijving, of op aanvraag, volgt er meer informatie. De locatie bevindt zich in het Departement  de “la Meuse”, in het pitoreske dorpje Cesse, een steenworp afstand om in een totaal andere omgeving te belanden!

Vanuit deze locatie kan je makkelijk doorrijzen dieper Frankrijk in, naar België, Italië of Zwitserland. Ik zou zo zeggen…… een heerlijk ontspannende en creatieve start van je zomervakantie!

 

Cursusweek 1 van donderdag 4 juli t/m dinsdag 9 juli.

Cursusweek 2 van zondag 14 juli t/m vrijdag 19 juli.

 

Kosten €595, exclusief steen, hout en schilderpapier en canvas (‘dragers’ van het werk) Gereedschap, polijst materiaal, verf en penselen zijn aanwezig (basismateriaal).

Vervoer is onderling -tot nu toe- goed te regelen.

  • Minimum aantal deelnemers 6, maximum 9.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.