Beeldhouwen en schilderen in Cesse, Noord Frankrijk, zomer 2020. Nog onzeker.

Beeldhouwen en schilderen in Noord Frankrijk zomer 2020. Het is nog onzeker of de weken door kunnen gaan ivm Corona maatregelen in B en Fr.

Zomer 2020 is traditiegetrouw de beeldhouw- en schilderweek in Noord Frankrijk. Vijf lange dagen wordt er in het buitenatelier en tuin gewerkt. Schilders, beeldhouwers (steen en hout), boetseerders, papierscheppers, er is ruimte genoeg om heerlijk aan de slag te gaan. De ochtend start met een heerlijk ontbijt, waarna er gewerkt wordt van 10-13.30u. Een uitgebreide gezonde lunch voedt de innerlijke mens, na een rustpauze gaat iedereen (facultatief) weer aan de slag van 15-18 uur. En uiteraard, daarna borrel en een heerlijke dis.

Logies en heerlijke maaltijden worden ter plaatse in de boerderij verzorgd.

Inschrijving gaat op volgorde, er kunnen maximaal 9 mensen mee. Er zijn 2 en 3 persoons kamers en mogelijkheid om te kamperen. Na inschrijving, of op aanvraag, volgt er meer informatie. De locatie bevindt zich in het Departement  de “la Meuse”, 385 km gelegen van Den Haag, een steenworp afstand om in een totaal andere omgeving te belanden!

Vanuit deze locatie kan je makkelijk doorrijzen dieper Frankrijk in, naar België, Italië of Zwitserland. Ik zou zo zeggen…… een heerlijk ontspannende en creatieve start of einde van je zomervakantie!

 

Cursusweek 1 van zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli. Nog beperkt plek.

Cursusweek 2 van zaterdag 22 aug t/m vrijdag 28 augustus

 

Kosten €635, exclusief steen, hout en schilderpapier en canvas (‘dragers’ van het werk) Gereedschap, polijst materiaal, verf en penselen zijn aanwezig.

Vervoer is onderling -tot nu toe- goed te regelen. Het dorp is moeilijk te bereiken met de trein.

 

Voor een uitgebreide fotoreportage kunt u klikken en 2018 op jaartal, 2016, 2017 en 2018

Aanmelden cursus beeldhouwen en schilderen in Frankrijk juli, augustus 2020

Voor het aanmelden voor de cursusweken in de zomervakantie vragen we je om het formulier in te vullen. Max 9 deelnemers op volgorde van inschrijven.
  • Minimum aantal deelnemers 6, maximum 9.