Beeldhouwen en schilderen in Cesse, Noord Frankrijk, zomer 2020

Beeldhouwen en schilderen in Noord Frankrijk zomer 2020.

Zomer 2020 is traditiegetrouw de beeldhouw- en schilderweek in Noord Frankrijk. Vijf lange dagen wordt er in het buitenatelier en tuin gewerkt. Schilders, beeldhouwers (steen en hout), boetseerders, papierscheppers, er is ruimte genoeg om heerlijk aan de slag te gaan. De ochtend start met een heerlijk ontbijt, waarna er gewerkt wordt van 10-13.30u. Een uitgebreide gezonde lunch voedt de innerlijke mens, na een rustpauze gaat iedereen (facultatief) weer aan de slag van 15-18 uur. En uiteraard, daarna borrel en een heerlijke dis.

Logies en heerlijke maaltijden worden ter plaatse in de boerderij verzorgd.

Inschrijving gaat op volgorde, er kunnen maximaal 9 mensen mee. Er zijn 2 en 3 persoons kamers en mogelijkheid om te kamperen. Na inschrijving, of op aanvraag, volgt er meer informatie. De locatie bevindt zich in het Departement  de “la Meuse”, 385 km gelegen van Den Haag, een steenworp afstand om in een totaal andere omgeving te belanden!

Vanuit deze locatie kan je makkelijk doorrijzen dieper Frankrijk in, naar België, Italië of Zwitserland. Ik zou zo zeggen…… een heerlijk ontspannende en creatieve start van je zomervakantie! Ik ben van plan een tweede week te organiseren aan het eind van de zomervakantie, maar helaas is het nog even niet 100% zeker. Het nu-nog-vage idee is om week 2 te houden van 22 t/m 28 augustus. Ik hoop dit snel definitief te kunnen maken. Mocht je in deze week interesse hebben, geef het me wel alvast door!

Cursusweek 1 van zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli

 

Kosten €635, exclusief steen, hout en schilderpapier en canvas (‘dragers’ van het werk) Gereedschap, polijst materiaal, verf en penselen zijn aanwezig.

Vervoer is onderling -tot nu toe- goed te regelen. Het dorp is moeilijk te bereiken met de trein.

 

Voor een uitgebreide fotoreportage kunt u klikken en 2018 op jaartal, 2016, 2017 en 2018

Aanmelden cursus beeldhouwen en schilderen in Frankrijk juli 2020

Voor het aanmelden voor de cursusweek in de zomervakantie vragen we je om het formulier in te vullen. Max 9 deelnemers op volgorde van inschrijven.
  • Minimum aantal deelnemers 6, maximum 9.