Cursus beeldhouwen, boetseren en schilderen op woensdag en donderdag, 2024

Beeldhouwen, (portret)boetseren en schilderen op woensdag en donderdag

In februari start de cursus beeldhouwen, (portret)boetseren of schilderen in acryl, olie of aquarel. Alle disciplines worden tegelijkertijd beoefend. Ik geef individueel les en zo kan iedereen aan zijn eigen project werken. Dit betekent dat beginners als ook gevorderden welkom zijn! Het mooie van deze diverse materiaaluitingen en mogelijkheden is dat de onderlinge inspiratie groot is. De basis materialen zijn aanwezig en mogen gebruikt worden. Gereedschap voor de beeldhouwers en boetseerders, kwasten en basiskleuren verf voor de schilders. Steen, klei, papier, lino en canvas dienen gekocht te worden.

Het grappige is wel, dat alle foto’s die hier getoond worden van mijn lespraktijk en atelier in Den Haag zijn. In Ophemert start ik ‘brand-new’, dus nog even geen actuele foto’s.

 

Laat me vooral weten per mail of telefoon als je juist op een ander dagdeel les wilt volgen! Ik heb woensdag en donderdag geprikt, omdat in Den Haag dat de meest gewilde dagen waren.

 

De 8 lessen starten 6 maart en eindigen 25 april. Van 15 mei t/m 20 juni worden in principe nog 6 lessen gegeven. Woensdag/donderdag ochtenden en middagen. De minimale deelname is 6 personen. Eén keer in de maand zal in de weekenden een hele dag een workshop worden aangeboden.

De kosten voor 8 lessen is €200, inclusief btw.

Aanmelden cursussen maart - april 2024

Start cursus beeldhouwen, boetseren en schilderen in West-Betuwe, Ophemert.
  • Ochtend 9.30-12.00 u Middag !3.00-15.30 u
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.