Linosnedes maken

Linosnedes maken, een beeldverhaal

Grafisch werk en abstract denken, een mooie combinatie. Linosnede maken is niet moeilijk om te doen, maar met een groots resultaat. Het grafische beeld heeft veel kracht en maakt iedereen enthousiast. Het is met deze techniek goed denkbaar dat er een gezamenlijk product gemaakt wordt; een beeldverhaal, een levensloop, een illustratie? Samen kunnen we van te voren tot een goed thema komen.

Hier ziet u (oa) het “Huis van Gedichten” die een specifieke vraag stelde aan Atelier Mooi Werk, in het kader van ’teambuilding’.  Binnen het thema ‘Chinese karakters’ werd elke medewerker gevraagd zijn/haar specifieke bijdrage in het bedrijf te verbeelden in abstracte beeldtaal. Hiervan werden linosneden gemaakt, die afgedrukt werden op een doek ongebleekte katoen. De combinatie van ambachtelijkheid en verbeelding werkt inspirerend en leidde in dit geval tot een groot doek, waarin alle persoonlijke bijdragen een prachtig en evenwichtig totaalbeeld vormden.

Bedrijfsuitje

Voor het aanvragen van informatie of een offerte vragen we je om het formulier in te vullen. We gaan er onvergetelijke bedrijfsuitje van maken!
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.