Model, op zoek naar de verbeelding, sept – nov 2021

6 lessen model, op zoek naar jouw verbeelding!

In deze lessencyclus gaan we op zoek naar de ontwikkeling van je eigen creativiteit, fantasie en verbeelding. Gebruik makend van modelstudies die er gemaakt worden in de eerste 3 lessen, (korte schetsen op klein en groot formaat van zittend, staand en liggend model) worden in de 4de les de tekeningen gebruikt om dmv knippen en rangschikken tot collage’s te komen die als uitgangspunt dienen voor een groot ‘meesterwerk’. Compositie, kleur- en materiaalgebruik zullen extra aandacht krijgen. De laatste twee lessen schilder je jouw verhaal, jouw verbeelding op groot formaat. Dit avontuur wordt professioneel en inspirerend gegeven door Siebrand Weitenberg.

les 1-3

Korte en lange standen, klein en groot formaat, diverse tekenmaterialen, naar aanleiding van levend model.

les 4

Alle tekeningen, gemaakt in de voorgaande lessen meegenomen en daarmee gaan we aan de slag. De bedoeling is om een of meerdere collages te maken door middel van knippen, plakken en schikken. Deze collages zijn het uitgangspunt om (liefst groot) een doek te maken in acrylverf.

Les 5 – 6

Het schilderen van jouw verhaal, jouw verbeelding, jouw fantasie op groot formaat canvas.

  • Het is niet nodig om ervaring te hebben, de begeleiding is op ieder niveau toegespitst, wat eveneens betekent dat je gerust mag aangeven wat je graag extra zou willen leren.
  • Uiteraard is er iedere les een model aanwezig. De prijs is inclusief alle materialen (papier, tekenmaterialen, verf etc) en modelkosten. Zorg ervoor om ruim op tijd te zijn, want het model start om 10 uur en het is fijn van te voren een lekkere plek te zoeken, koffie vooraf te drinken en de les door te spreken.

 

Lestijd: 10.00-12.30, inloop vanaf 9.40

Prijs: €180 voor 6 lessen (inclusief model in de eerste 3 lessen en teken- en schildermaterialen. Exclusief kosten canvas)

Canvas kan wel voor je aangeschaft worden.

Data van de lessen:

4, 18 sept

9, 30 okt

13, 27 nov

Aanmelden 6 lessen model, sept - dec 2021

Voor het aanmelden voor de workshops vragen we je om het formulier in te vullen.
    Zaterdagochtend van 10.00 - 12.30 uur. Kosten voor de 6 lessen is € ...... De lessen kunnen niet los geboekt worden wegens de samenhangende inhoud. Inclusief model en al het teken- en schildermateriaal, exclusief canvas.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.