Naakt en Gekleed; Groot formaat modeltekenen jan-apr 2019

Naakt en Gekleed, model op groot formaat

Zes zaterdagochtenden zal op groot formaat (100×70) studie-sessies gegeven worden in zwart/wit. Drie ochtenden naakt en drie ochtenden gekleed. De lessen worden gegeven door Cora Beijersbergen.

Het werken op groot formaat geeft een hele andere dynamiek; de beweging van arm en hand zijn grootser en vrij, het kijken naar vorm en restvorm essentieel om niet te verliezen in details. Korte standen en een lange stand, die eventueel uiteindelijk met een enkele kleur ondersteund kunnen gaan worden.

Uiteraard is er iedere les een model aanwezig. De prijs in inclusief alle materialen en modelkosten. Zorg ervoor om ruim op tijd te zijn, want het model start om 10 uur en het is fijn een lekkere plek te zoeken en even koffie vooraf te drinken.

Lestijd: 10.00-12.30, inloop vanaf 9.40

Prijs: €215,00

Data van de lessen:

26 januari

9 en 23 februari

9 en 23 maart

6 april

Aanmelden "Naakt en gekleed, groot formaat", jan-apr 2019

Voor het aanmelden voor de workshops vragen we je om het formulier in te vullen. We gaan er 6 onvergetelijke workshops van maken!
    Zaterdagochtend van 10.00 - 12.30 uur. Kosten voor de 6 workshops €215 De lessen kunnen niet los geboekt worden wegens de samenhangende inhoud. Inclusief model en al het materiaal.