Portretworkshops sept-dec 2020, Helaas is de cursus vol

7 Portretlessen in zwart-wit en kleur.

Het portret is voor velen één van de meest fascinerende onderwerpen om weer te geven. De anatomie, het karakter, de plasticiteit, het drama, het verhaal achter het gezicht. Het is vaak niet gemakkelijk om een overtuigend portret te maken, maar zeker niet onmogelijk. Tijdens iedere les staat goede observatie/nauwkeurig kijken en omzetting naar beeld op het platte vlak, centraal. Je werkt met licht, schaduw, ruimte, vorm, lijn, expressie, en stijl. Enkele lessen tekenen (met diverse tekenmaterialen) en enkele lessen lessen schilderen in acryl. De lessen worden gegeven door Siebrand Weitenberg.

Het is niet nodig om ervaring te hebben, de begeleiding is op ieder niveau toegespitst, wat eveneens betekent dat je gerust mag aangeven wat je graag extra zou willen leren.

 

Uiteraard is er iedere les een model aanwezig. De prijs in inclusief alle materialen (papier, tekenmaterialen, verf etc) en modelkosten. Zorg ervoor om ruim op tijd te zijn, want het model start om 10 uur en het is fijn een lekkere plek te zoeken en even koffie vooraf te drinken.

 

Lestijd: 10.00-12.30, inloop vanaf 9.40

Prijs: €245

Data van de lessen:

12 en 26 sept

10 en 31 okt

14 en 28 nov

5 dec

Aanmelden 7 lessen portret en model, sept-dec 2020

Voor het aanmelden voor de workshops vragen we je om het formulier in te vullen. We gaan er 7 leerzame workshops van maken!
    Zaterdagochtend van 10.00 - 12.30 uur. Kosten voor de 7 workshops €245 De lessen kunnen niet los geboekt worden wegens de samenhangende inhoud. Inclusief model en al het materiaal.