Portret en Model, schetsen en schilderen, sept-dec 2019

Portret en Model, zwart-wit en kleur.

Studie en schets, vorm en lijn, detail en groots, zwart-wit en kleur. Zes zaterdagochtenden zal op divers formaat en papiersoort studie-sessies gegeven worden. Drie ochtenden model en drie ochtenden portret. De lessen worden gegeven door Cora Beijersbergen.

Alle 6 de ochtenden wordt er gewerkt met korte standen en een lange stand, die eventueel uiteindelijk met een enkele kleur ondersteund kunnen gaan worden. Het is niet nodig om ervaring te hebben, de begeleiding is op ieder niveau toegespitst, wat eveneens betekent dat je gerust mag aangeven wat je graag extra zou willen leren.

Uiteraard is er iedere les een model aanwezig. De prijs in inclusief alle materialen en modelkosten. Zorg ervoor om ruim op tijd te zijn, want het model start om 10 uur en het is fijn een lekkere plek te zoeken en even koffie vooraf te drinken.

Lestijd: 10.00-12.30, inloop vanaf 9.40

Prijs: €210,00

Data van de lessen:

14 en 28 sept

12 en 26 okt

9 en 23 nov

Aanmelden 6 lessen portret en model, sept-nov 2019

Voor het aanmelden voor de workshops vragen we je om het formulier in te vullen. We gaan er 6 leerzame workshops van maken!
    Zaterdagochtend van 10.00 - 12.30 uur. Kosten voor de 6 workshops €210 De lessen kunnen niet los geboekt worden wegens de samenhangende inhoud. Inclusief model en al het materiaal.