(Gezamenlijk) schilderen

Schilderworkshop

Nobody is perfect, but a team can be!

Bent u op zoek naar de echte creativiteit van uw medewerkers? Samenwerken in een hele andere context doet een beroep op de flexibiliteit en de authenticiteit van de teamleden. Aan het eind van het bedrijfsuitje is er een gezamenlijke creatie die een zichtbare plek in de organisatie kan krijgen, waarvan de vorm geheel op maat met de opdrachtgever van te voren wordt besproken.

Hier ziet u (oa) de Rechtbank Den Haag, 33 personen zijn komen schilderen. In overleg is het thema  “portret” gekozen, welke een beroep zou doen op de samenwerking en communicatie. Er was een uitgekiende ’tafelschikking’, zodat alle functies (juristen, rechters en administratief personeel) gemixed zouden zijn en iedereen een verassende partner had om te schilderen. Het bedrijfsuitje leverde een prachtige verzameling acrylverf schilderijen op, die nu op de Rechtbank in Den Haag aan de muur prijken.

 

Basisschool “de Vuurvlinder” kwam met een specifieke vraag voor hun personeelsuitje. Iedereen uit hun confortzone halen en “loslaten”! Gezamenlijke schilderijen, waarbij ze na iedere fase van canvas moesten wisselen, loslaten (!) en doordraaien naar het volgende doek. Een uiterst geconcentreerde middag, goede samenwerking en resultaten die bewezen dat 1 + 1 meer is dan 2 …….!

Bedrijfsuitje

Voor het aanvragen van informatie of een offerte vragen we je om het formulier in te vullen. We gaan er onvergetelijke bedrijfsuitje van maken!
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.