Atelier Mooi Werk opent de deuren met nieuwe workshopdagen in 2024

Atelier Mooi Werk biedt workshops aan in West-Betuwe vanaf februari 2024.

Het roer is omgegaan in 2023…….de stad uit en naar het platteland! Een enorme stap, na 20 jaar in de oase gewoond te hebben van mijn voormalig atelier, heb ik de stad verlaten. Het is gelukt om mijn atelierspullen op 1 december te verhuizen en nu is letterlijk en figuurlijk het stof aan het neerdalen. Mijn droom is uitgekomen, begin 2024 zal ik de deuren weer openen.

Ik ken de streek en de vraag nog niet goed, dus mijn aanbod is nog flexibel. Ik start met reguliere lessen op de woensdag en donderdag en een groot aanbod voor workshops in de weekenden. Het zal zich uitwijzen wat de beste formule is. Ik pas me aan!

 

1 x Per maand zal ik op zaterdag en zondag de hele dag mijn atelier openstellen voor beeldhouwers, boetseerders en schilders. De dag begint om 10 uur en eindigt rond 17 uur. Wat wil je liever dan een hele dag onderdompelen in creëren, uitproberen, rommelen in de speeltuin, niet gestoord worden en de hele dag kunnen werken! Er wordt een feestelijke (vegetarische) lunch geserveerd en de dag wordt gezamenlijk met een lekker glas afgerond.

 

Beeldhouwers, boetseerders, schilders, beginnelingen en gevorderden, het maakt niet uit, iedereen is welkom in het prachtige atelier in de tuin. Wacht niet te lang, want mijn ervaring is dat deze dagen erg snel vollopen. Een feest om samen te doen met vriendin of zus of juist cadeau te geven aan je collega!

 

De kosten voor een hele dag is €90, inclusief btw, inclusief koffie/thee en uitgebreide feestelijke lunch en een borrel toe!

Alle basismaterialen zijn inbegrepen. Verf, penselen, schetspapier. Gereedschap voor hout- en steenbewerker, polijstmateriaal. De zgn ‘dragers’ dien je zelf mee te nemen of in overleg kan ik het wellicht verzorgen (steen, hout, klei, canvas of schilderpapier). Het stoken van de keramiekoven is uiteraard niet inbegrepen.

 

 

Beeldhouwen, (portret)boetseren en schilderen bij Atelier Mooi Werk.

Aanmelden workshopdag beeldhouwen, boetseren of schilderen in de Betuwe, 2024

Voor het aanmelden voor de workshops vragen we je om het formulier in te vullen.
    Zaterdag en/of zondag 10.00 - 17.00 uur. Kosten voor een hele dag, inclusief lunch en borrel is €90 Inclusief basismateriaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.