Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen, januari-juni 2021

6 Zaterdagen beeldhouwen, boetseren en schilderen, 1x per maand!

Let op, de data zijn helaas onzeker ivm Corona. 16 januari komt te vervallen, februari waarschijnlijk ook.

De traditie om een hele dag ‘lekker lang’ te kunnen schilderen, boetseren en beeldhouwen is niet meer weg te denken. De stappen die je in je werk maakt zijn zo groot als je even helemaal kan onderdompelen in het atelier. Voor sommigen een uitkomst als ze in de overvolle week niet aan ‘extra-tijd’ voor zichzelf toekomen en juist deze dag zo een uitkomst blijkt te zijn. Beginnend schilder en beeldhouwer zijn net zo welkom als gevorderden, iedereen wordt individueel begeleid.

6 Zaterdagen, waarin je kunt beeldhouwen in steen of hout, eindelijk eens een groot canvasdoek kan schilderen, de tijd hebt om een beeld in klei te maken of eens een hele nieuwe techniek uit te proberen. Ik noem maar een voorbeeld, maar er is veel meer mogelijk.

Je hoeft niet met alle zaterdagen mee te doen, je kan ook gerust met 1 dag mee doen!

De ochtenden starten om 10 uur en werken tot 16.30 uur. Wacht niet te lang met inschrijven, want deze dagen zijn erg snel volgeboekt!

Kosten:

voor 1 dag €67,50

De kosten zijn inclusief gebruik gereedschap, mediums, penselen en exclusief materiaal (canvas, klei, steen) en stoken keramiekoven. Een volle oven kost €22,50, maar deze is vulbaar en deelbaar door meerderen.

Helaas heb ik (hopelijk tijdelijk) de uitgebreide lunch geschrapt en vraag ik iedereen zelf voor de innerlijke mens te zorgen. Zolang de Corona maatregelen in acht genomen moeten worden, is het voor mij onmogelijk een lunch te verzorgen in de koffiekamer. Uiteraard zal ik koffie, thee, fris en lekkers wel verzorgen.

Wanneer?

Zaterdag 16 januari VERVALT

Zaterdag 13 februari

Zaterdag 13 maart

Zaterdag 10 april

Zaterdag 22 mei

Zaterdag 19 juni

Aanmelden zaterdagworkshops januari-juni 2021

    Zaterdag van 10.00 - 16.30 uur. Kosten voor 1 workshops €67,50