Workshops

Naast de reguliere cursussen worden er regelmatig thema workshop georganiseerd bij Atelier Mooi Werk.

De workshops worden tijdig van te voren op de website geplaatst en worden ook via de nieuwsbrief verspreid.

Maar, je kan ook zelf met een vraag komen om een dag door mij te laten verzorgen, bijvoorbeeld voor een groep vrienden en vriendinnen, een vrijgezellenparty of een groots familiefeest.

Er staat op de homepagina altijd de actuele workshops van het seizoen en bij alle verschillende wokshops die hieronder vermeld staan, zijn diverse voorbeelden te zien. Kijk , laat je inspireren en kom gerust met een eigen voorstel of vragen!

Prijzen van een workshop zijn afhankelijk van de inhoud, het materiaal en de duur van de workshop. Voor een indicatie kan je kijken op de pagina “Bedrijfsuitjes“, of mij de vraag even per mail voorleggen!

Geïnspireerd geraakt? Of heb je een idee of vraag?

Een workshop op maat

kan op ieder gewenst moment georganiseerd worden. In Atelier Mooi Werk worden creatieve personeelsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten verzorgd. U kunt (portret)schilderen, tekenen naar levend model, gipsworkshops, beeldhouwen, boetseren. Tot 25 personen kunnen in het atelier werken, bij een grotere deelname wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie. Voor uw bedrijf is het mogelijk dat een volledig afgepast programma wordt verzorgd. Er kan bijvoorbeeld voorafgaand aan de workshop een expositie wordt bezocht die als inspiratiebron zal gelden voor het programma. In overleg wordt er een passende workshop samengesteld. Samen creatief bezig zijn onder professionele begeleiding, in een inspiratievolle omgeving, heeft een positieve invloed op communicatie en sfeer. Het doet mensen versteld staan van eigen kunnen!

Prijzen

Gemiddeld duurt een workshop 3 uur en zijn de kosten €35 per persoon excl btw. (>10 personen). De materiaalkosten zijn inbegrepen, met als enige uitzondering beeldhouwen in speksteen. De workshop wordt verzorgd met koffie, thee en lekkere verwennerijen. Het is mogelijk een rijk verzorgde (biologische) lunch en/of een aangeklede borrel (bv tapas) erbij te bestellen. Beide kosten €15 per persoon excl btw. Als u geïnteresseerd bent ben ik altijd bereid om samen van gedachten te wisselen en in goed overleg een passende workshop samen te stellen, die voldoet aan uw wensen. De offerte is daarbij vrijblijvend. Voor elke gelegenheid en ieder onderwerp is een onvergetelijke workshop te bedenken!